Ung terapi | Terapi for unge i Silkeborg | Kontakt her
Ung terapi

Ung terapi

– For unge imellem 13 og 17 år

Som ung er man i konstant udvikling og forandring. Verden kan virke overvældende, når der kommer udfordringer såsom forældrenes skilsmisse, misbrug i familien, problemer i skolen, med vennerne, dødsfald eller sygdom i familien. Så kan man også som ungt menneske komme ud af balance og have brug for støtte. Alle unge mennesker har fortjent en positiv start på livet. Ung terapi behandling kan hjælpe og støtte denne proces.  

 

UNG TERAPI - TIL DIG, DER ER UNG, I RIVENDE UDVIKLING OG UDFORDRET LIGE NU 

Har du brug for vejledning og støtte? En at tale med, om det der rører sig inden i dig? En, der er på din side, og som ikke dømmer dig, men ser dig som du er, de kvaliteter du har, og som gerne vil hjælpe dig videre på din vej.

I terapien kan vi tale om præcis det, du går og tumler med. Det kan være udfordringer på hjemmefronten, med vennerne, kæresten, skolen eller andet. Tanker om fremtiden og usikkerhed. Præstationskrav og forventninger.

Teenageårene er fuld af udfordringer og bekymringer, en tid hvor man går fra at være barn til at blive voksen, med alt hvad det fører med sig. Hvem er jeg? At lære at tage ansvar, at udtrykke sig, sætte grænser og lære sig selv at kende. Træffe gode og sunde valg. Så kan terapi være en vej for dig – hvis du har lyst og mod til at åbne op og få lidt med- og modspil.

 

UNG TERAPI BEHANDLING KAN GIVE GLÆDEN OG LIVSLYSTEN TILBAGE

Jeg brænder for at hjælpe de kære unge mennesker, ofte skal der ikke så meget til, for at de kommer tilbage på sporet og bliver glade igen. Det at blive set, mødt og rummet af et voksent menneske, der ikke er forælder, giver dem ofte mod på at åbne op og tale ud af posen, om hvad der foregår i deres liv, og hvad der skaber problemer. De er tit modige, nysgerrige og villige til, at tale om det er sker inde i dem, det er det, der er så skønt, smukt og fantastisk ved de unge mennesker.

Som terapeut er jeg på den unges side. Jeg har tavshedspligt, så det jeg får at vide bliver i rummet. Er der brug for at tale med mor og/eller far, så aftaler jeg det med den unge først. Første session vil under alle omstændigheder være sammen med mor eller far. Jeg skal høre lidt om jeres baggrund og jeres udfordringer, jeg vil fortælle lidt om mig selv, i kan få lov til at se mig lidt an, og vi skal aftale forløbet.

 

SAMARBEJDE MED FORÆLDRE

Nogle gange har jeg brug for, at mor/far tager et par sessioner hos mig sideløbende, hvis jeg finder det nødvendigt. Jeg kan have brug for at høre lidt mere til jeres historie, udfordringer mv. Det er vigtigt, at I er indforstået med det. Jeg vil fortælle, hvad jeg oplever kan være årsag til problemerne, og det kan selvfølgelig være hårdt for en forælder at høre.

Det er sårbart at have sit barn i terapi, der ikke trives, men samspillet i familien kan også medvirke til at give den unge udfordringer. Terapi har fokus på at få løst op på det, der ikke fungerer, og det er en samarbejdsproces at have sit barn i terapi. Det, at den unge gerne vil gå i terapi og støttes af jer forældre, er et rigtig positivt udgangspunkt.

I ung terapi behandling giver du dit barn en mulighed for at lære sig selv at kende, sætte sig selv fri, stå selv, at få mulighed for at få en fremtid fyldt med drømme, glæde, frihed og kærlighed.

Kom i ung terapi behandling ved Anne Bäcklund i Silkeborg. 

Er det tid til forandring?
Hvis du har lyst til og mod på at arbejde med dig selv, er du velkommen til at kontakte mig.
Kontakt mig

I min psykoterapi behandler jeg alle dine oplysninger fortroligt – også dem du afgiver her på siden. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Det er ok med mig!” accepterer du brugen af cookies.