Stress behandling i Silkeborg | Find priser og kontaktoplysninger her

Stress behandling af psykoterapeut Anne Bäcklund

Har du fået nok? Nok af ydre pres og måske også dit indre pres? Har du mistet glæden og energien?

Stress handler om, at du har fået nok! Din krop siger fra, og du har glemt at lytte! Så bliver vi til sidst presset helt i bund – og i værste fald kan vi blive syge af det. Det behøver dog ikke at gå så galt. Men det er vigtigt og nødvendigt, at du tager dig selv alvorligt og får kigget på det, der har presset dig helt i bund, og hvorfor du er nået helt derud.

Igennem min stress behandling sætter jeg fokus på dig!

Ofte får arbejdspladsen skylden, der er meget arbejde, mange skal løbe rigtig hurtigt, mål skal nås, arbejdsklimaet er måske ikke så positivt, chefen er en dårlig leder osv. Det kan også være en kombination af job og hjemmefront; måske som småbørnsforældre, måske med andre udfordringer såsom dødsfald, skilsmisse mv.

MEN det er ikke nok at se det i det perspektiv. Det du kommer med i bagagen, dine mønstre, roller og adfærd spiller en meget vigtig rolle.

  • Har du lært at sætte grænser eller er du en pleaser?
  • Kan du sige til og fra – eller er du den søde og venlige, der gør hvad der forventes og bliver bedt om?
  • Kan du bede om hjælp?
  • Har du lært dine værdier og prioriteringer at kende?
  • Har du styr på din energibeholder, hvad og hvem dræner for energi, og hvad og hvem fylder beholderen op?

 

LÆR AT MÆRKE DIG SELV I MIN STRESS BEHANDLING

Når du er presset helt i bund, kan det være svært at se sig ud af situationen. Det kan føles ensomt og trist. Der er hjælp at hente, og du behøver ikke at leve et stresset liv!

I stress behandlingen får vi talt det hele igennem, både din arbejdssituation og din hjemmefront. Vi ser på dine uhensigtsmæssige mønstre, roller og adfærd. Du skal lære at mærke dig selv, og reagere på det du mærker, i det hele taget lære at værdsætte dig selv og tage ansvar. Så vil overskuddet stille og roligt komme igen, så du får mod på livet og livsglæden igen.

 

Du har fortjent et dejligt liv med energi og glæde og følelsen af at være tilstrækkelig, som den du er. Hvis du har mod og lyst til at arbejde med dig selv, så er der en vej til glæde igen.

Jeg tilbyder mine stress behandlinger i rolige omgivelser i Silkeborg. 

Er det tid til forandring?
Hvis du har lyst til og mod på at arbejde med dig selv, er du velkommen til at kontakte mig.
Kontakt mig
En klient fortæller
Efter en periode hvor jeg havde stillet spørgsmål om, hvem jeg var, og hvorfor jeg skulle være på denne jord, valgte jeg at kontakte en terapeut.
Jeg havde fået Anne anbefalet af en veninde, som havde fået god hjælp til at komme videre i livet.
Sikke en opvågning jeg fik ved at gå i terapi. Pludselig blev det værd at leve igen. Fik styr på hvem jeg var gennem gode samtaler, hvor jeg kunne lære at værdsætte mig selv og fik lov til at mærke, jeg var god nok. Fandt ud af hvorfor jeg gjorde, som jeg gjorde og kunne på den måde rette op hen ad vejen.
I dag kan jeg leve et liv, hvor jeg kan give mig selv lov til at gøre ting, som jeg ikke ville have gjort for 2 år siden.
Anne er utrolig behagelig at snakke med, og hun forstår at gribe sætningen og stoppe op, og få sat ord og forståelse på, når man udtrykker sine følelser. Hun er en hjertevarm person og dejlig at besøge med hendes ekspertise og forståelse for andre mennesker.

B.L.I ❤

I min psykoterapi behandler jeg alle dine oplysninger fortroligt – også dem du afgiver her på siden. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Det er ok med mig!” accepterer du brugen af cookies.