Drømmetydning - lær at forstå dine drømme | Kontakt her

Drømmetydning – din indre vejleder

Udforsk dig selv, gå på opdagelse i dit indre. Lær dig selv at kende gennem drømmetydning. De vil vise dig hvem du er, og hvad der er på spil inde i dig. De vil give dig mere selvindsigt, gøre dig mere vågen og bevidst.

Drømme er som et teaterstykke, hvor du selv spiller alle rollerne. I drømmene optræder alle mulige mennesker, fra fortid og nutid, og vi undres over, hvorfor de dog dukker op nu. Vi drømmer om mennesker, vi aldrig har mødt, og undres over, hvem de er. De er alle sider af dig selv, sider som hindrer dig i at leve mere harmonisk og i balance med dig selv. Det er både de mindre flatterende, men også de positive sider, du mangler at få frem i lyset.

 

DRØMMETYDNING - VÆR NYSGERRIG PÅ DINE DRØMME

Drømme besidder en utrolig visdom. De forsøger at skabe en balance i personligheden. De stiller de ubevidste sider af dig selv i forgrunden. Ved at arbejde med dem, bliver du mere bevidst om, hvem du er, og hvordan du lever dit liv. Drømmene vil vise dig de sider af dig selv, der fylder for meget eller for lidt. Vores indre modsætninger vil blive mindre, vi vil føle os mere hele. Der er ikke noget filter, ikke noget gulvtæppe, her kan du ikke gemme dig – de viser dig, hvem du er.   

Vær nysgerrig igennem drømmetydning. Hvorfor drømmer du netop den drøm nu? Hvad er dens budskab til dig? Hvad er følelsen i drømmen? Gå på opdagelse i dit indre univers.

 

DRØMME ER DIN INDRE VEJLEDER

At følge sine drømmes budskaber er at have kontakt med sin indre vejleder. En vejleder som vi altid har med os. Budskaberne gives ud fra ønsket om balance og helhed - ikke ud fra dit hoved og din vilje. Drømme er rigdom af liv, som kan udvikle dig resten af dit liv.

Hvis du er nysgerrig og ønsker at blive klogere på dig selv, så lad os sammen gå på opdagelse i dine drømmes univers og få budskaberne frem.

 

Drømmetydning med Anne Bäcklund i Silkeborg - Kys frøen!

Vil du vide, hvad dine drømme fortæller dig?
Hvis du har lyst til og mod på at arbejde med dig selv, er du velkommen til at kontakte mig.
Kontakt mig
En klient fortæller
"At gå ved Anne har været min redning, for at blive et helt menneske og få troen på mig selv igen. Anne er yderst kompetent i sit arbejde, samtidig med at hun er et hjertevarmt, kærligt og ærligt menneske. For mig er det en gave hver gang jeg træder ind i hendes rum, og er tryg i hendes kyndige og faglige hænder.

Jeg vil til hver en tid give Anne de bedste og varmeste anbefalinger.

Kærlig hilsen Anette"

I min psykoterapi behandler jeg alle dine oplysninger fortroligt – også dem du afgiver her på siden. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Det er ok med mig!” accepterer du brugen af cookies.