Psykoterapeut i Silkeborg - Psykoterapeut i rolige omgivelser i Silkeborg
Psykoterapeut Anne Bäcklund

Psykoterapeut i Silkeborg giver tid til forandring

Uanset hvor du er i livet, mand, kvinde, ung som ældre er det aldrig for sent at udvikle og forandre sig. Vi har alle brug for at blive set og føle os som det specielle menneske, vi er.

Er det tid til forandring? Forandring af dig selv og dine relationer. Er der forhindringer, som gør, at du ikke er glad og lever det liv, du ønsker? Kan du mærke, hvad du længes efter og drømmer om? Har du overvejet at tale med en psykoterapeut i Silkeborg? Så er du velkommen til at ringe og høre nærmere.

Du har måske nogle relationer, du ville ønske, var bedre - til dine forældre, partner, børn, kollegaer eller andre? Du kan opleve at mønstre fra tidligere spiller ind i dine relationer nu. Kan du sætte grænser for dig selv og andre? - Eller opfylder du andres behov før dine egne?

 

TAB OG SORG

Bærer du på ubearbejdet tab og sorg? Svigt i barndommen, skilsmisse, afskedigelse, sygdom og dødsfald har alle stor indflydelse på vores liv. At få fortalt historien, sat ord på følelserne og erkende tabet kan hjælpe til at flytte energien fra det der var, til det der er nu. Dette er de ting jeg kan hjælpe med i kraft af mit arbejde som psykoterapeut i Silkeborg.

Kredser dine tanker om livets afslutning og døden? I terapien kan vi tale om døden, vores frygt, forestillinger, om der er nogen vi mangler at komme overens med, noget vi mangler at få sagt, hvad er vores tro, og hvilken betydning har troen.

ET ØNSKE OM FORANDRING

En forandringsproces kræver både ansvar, erkendelse, mod, vilje samt tid. Vejen hjem til os selv, med det vi nu hver især har med os, kan være snørklet og udfordrende. Med små skridt ad gangen, kan vi se det, der gemmer sig i os, få følelserne forløst og integreret, så vi kan bære os selv alene og sammen med andre.

 

TERAPI FOR UNGE - HOS PSYKOTERAPEUT I SILKEBORG 

Som ung er man i konstant udvikling og forandring. Verden kan virke overvældende, når der kommer udfordringer såsom forældrenes skilsmisse, misbrug i familien, problemer i skolen og med vennerne, dødsfald eller sygdom i familien. Så kan man også som ungt menneske komme ud af balance. Alle unge mennesker har fortjent en positiv start på livet og frit valg på alle hylder. Terapien kan hjælpe og støtte denne proces.

Kontakt Anne Bäcklund - Din Psykoterapeut i Silkeborg allerede i dag.

Er det tid til forandring?
Hvis du har lyst til og mod på at arbejde med dig selv, er du velkommen til at kontakte mig.
Kontakt mig
En klient fortæller
"Jeg havde et forløb hos Anne over 2 år og det var en fantastisk selvudviklende rejse for mig. Anne har en god energi og er utrolig dygtig til at åbne nye døre og vise nye vinkler.
Det hele foregik i hyggelige og rolige omgivelser og i et tempo som passede til mit behov.

Mine varmeste anbefalinger til dig, Anne ❤

Kh BB"

I min psykoterapi behandler jeg alle dine oplysninger fortroligt – også dem du afgiver her på siden. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Det er ok med mig!” accepterer du brugen af cookies.