Om Anne Bäcklund | Psykoterapeut i Silkeborg
Om mig

Psykoterapeut Anne Bäcklund

Jeg er født i 1970 og mor til 2. Mit liv har ført mig vidt omkring. Jeg er opvokset på Sjælland og Bornholm, har boet på Fyn og et år i Belgien, inden jeg flyttede med min familie til Silkeborg i 2001.

I 2015 blev jeg skilt fra min mand gennem 25 år og far til mine børn. Det har været en lang, intensiv og udfordrende indre rejse både at læse til psykoterapeut og at gå igennem en skilsmisse og komme hel ud på den anden side.

 

MIN BAGGRUND

I knap 30 år har jeg arbejdet med økonomi og regnskab, først som revisor, hvor jeg fik en HD i regnskab og derefter i forskellige stillinger som regnskabschef. Det, at have personaleansvar og arbejde med mennesker sammen med en diplomlederuddannelse, gjorde mig nysgerrig og førte til, at jeg tog uddannelsen som psykoterapeut. Jeg har siden 2012 haft klienter i terapi sideløbende med mit job som regnskabschef. I starten af 2018 tog jeg springet til kun at arbejde med klienter. Jeg nyder i dag at kunne bruge både den menneskelige og rationelle side af mig selv i mit arbejde.

CERTIFICERET PSYKOTERAPEUT

Jeg er certificeret ID-psykoterapeut, en 4-årig uddannelse hos ID Academy ved Ole Vadum Dahl. Sideløbende har jeg taget kursus i drømme hos Anni Ingrid Olesen, ligesom mine egne drømme har været omdrejningspunkt i min egenterapi de sidste mange år. Endvidere har jeg taget et kursusforløb i familieopstilling hos ISFO v/Liv Dhanyo Thommesen.

Jeg har fuldt meditationslærer Erik Mikkelsen siden 2014, og jeg deltager ofte i Majbritte Ulrikkeholms kurser og retræter.

 

Jeg modtager løbende professionel supervision og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. 

I mit virke som psykoterapeut er jeg underlagt gældende lovgivning samt tavshedspligt.

Ønsker du en forandring?
Hvis du har lyst til og mod på at arbejde med dig selv, er du velkommen til at kontakte mig.
Kontakt mig

I min psykoterapi behandler jeg alle dine oplysninger fortroligt – også dem du afgiver her på siden. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Det er ok med mig!” accepterer du brugen af cookies.