Psykoterapi - sådan foregår det | Psykoterapeut Anne Bäcklund, Silkeborg
I terapien

Terapi - med udgangspunkt i dig

I terapien tager vi udgangspunkt i dig, dine følelser og tanker, hvor du er lige nu, og hvad du ønsker at arbejde med. Terapirummet er et fristed, hvor der er der plads til fordybelse, refleksion og forandring.

Som menneske indeholder vi alle facetter og former, både de positive og de mindre positive. Bag enhver form er der altid en positiv intention. Derfor er intet forkert, alt kan bruges konstruktivt i terapien. Med nysgerrighed og fortrolighed kan vi sammen undersøge, hvad der gemmer sig i dig, alt er velkomment, der er ingen fordømmelse i terapien.

I samtalen kan vi efter behov og ønske inddrage andre redskaber. Vi kan sammen arbejde med drømme, figuropstilling, tegninger samt skabe god fornemmelse for og kontakt til din krop.

 

DRØMME ER BREVE FRA DET UDBEVIDSTE

Drømmene er som breve fra det ubevidste. De fortæller, hvem du er, og hvad der foregår i dig lige nu, men de peger også på de sider af dig selv, du måske har det svært med og ikke vil kendes ved. Drømmene kan også pege på de positive sider af dig, som du skal tage til dig. Du kan vælge at åbne brevet eller lade være……

 

DIT INDRE LANDKORT
Figuropstillinger er en opstilling med små figurer af fx din familie- eller arbejdssituation til belysning og visualisering af dit indre landkort, som du oplever det. Tegninger og kan ligeledes bruges som udtryksform.

Er det tid til forandring?
Hvis du har lyst til og mod på at arbejde med dig selv, er du velkommen til at kontakte mig.
Kontakt mig
En klient fortæller
"At gå ved Anne har været min redning, for at blive et helt menneske og få troen på mig selv igen. Anne er yderst kompetent i sit arbejde, samtidig med at hun er et hjertevarmt, kærligt og ærligt menneske. For mig er det en gave hver gang jeg træder ind i hendes rum, og er tryg i hendes kyndige og faglige hænder.

Jeg vil til hver en tid give Anne de bedste og varmeste anbefalinger.

Kærlig hilsen Anette"

I min psykoterapi behandler jeg alle dine oplysninger fortroligt – også dem du afgiver her på siden. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Det er ok med mig!” accepterer du brugen af cookies.