Terapi for skilsmisseramte kvinder | Psykoterapeut Anne Bäcklund

Skilsmissegruppe

Nyt hold - forår 2020

Har du været igennem en skilsmisse, der har gjort ondt, og hvor du har svært ved at komme helt ud på den anden siden uden vrede, bitterhed og offerrolle? Har du mod på at dele lidt af dig selv, og få mulighed for fordybelse, selverkendelse og udvikling?

I en skilsmissegruppe vil du møde andre, der er sårbare ligesom du, der ønsker at få livsglæden igen og at give slip på de gamle uhensigtsmæssige mønstre og roller.

Det er en livskrise at blive skilt, og det kan være svært at finde sig selv, en ny retning og troen på fremtiden.

 

INDHOLD PR. MØDEGANG
Kort meditation

Runde, hvor vi lærer lidt om hinanden, og hvad der rører sig i hver især lige nu.

Oplæg til gruppen – alt vil omhandle faser af skilsmisser, at turde pudse brillerne og se både på partneren, men også på os selv, hvilke roller vi spillede ud, vores ansvar i skilsmissen, drømme, frygt og længsler, og at se os selv i et nyt lys.

Praktiske øvelser omkring aftenens emne og deling af vores viden i gruppen og støtte hinanden, der hvor vi er.

Vi slutter af med at høre et kort stykke musik.

 

ANTAL I GRUPPEN

Gruppen består af 4-6 deltagere.

MØDEGANGE

Vi mødes 6 gange fra kl. 19-21,30.

Datoerne vil blive lagt ud primo 2020

Der vil være kaffe og the i en kort pause.

 

PRIS

Prisen for alle 6 gange er 2.500 kr. og betales ved tilmelding. Tilmeldingen er bindende og pengene gives ikke retur, med mindre jeg er nødsaget til at aflyse.

 

FORUDSÆTNINGER

For at få optimalt udbytte af udviklingsgruppen og af respekt for gruppen bedes man møde til tiden, lade telefonerne være helt slukkede og blive tiden ud. Da det er sårbart og til tider nyt og grænseoverskridende at dele ud af sit inderste, vil det af hensyn til hinanden være optimalt at deltage alle gangene.

Det er vigtigt at udvise rummelighed og respekt for hinandens forskelligheder, ikke at komme med gode råd, men at rumme hinanden, der hvor vi er lige nu. Den fortrolighed og det, der tales om i gruppen, skal respekteres og blive i gruppen.

Tilmeld dig nu
Tilmeld dig på mail info@terapisilkeborg.dk eller telefon 21 38 56 57.

Du bedes skrive lidt om dig selv, om din skilsmisse, og hvad der har fået dig til at tilmelde dig.

Er du i en sårbar periode i dit liv, så lad os tage en snak, om du er klar til at indgå i en gruppe, eller det måske vil være bedre med 1 til 1 sessioner først.

Jeg vil glæde mig til at møde dig og hjælpe dig videre på din vej efter skilsmissen.

I min psykoterapi behandler jeg alle dine oplysninger fortroligt – også dem du afgiver her på siden. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Det er ok med mig!” accepterer du brugen af cookies.