Terapi Midtvejs i livet | Psykoterapi Silkeborg | Anne Bäcklund
Midtvejs i livet

MIDTVEJS I LIVET - KVINDER

FORÅR 2021

Er du midtvejs i livet og i tvivl om retningen i dit liv og hvem du er, som kvinde, mor, ægtefælle? Kender du dine værdier og grænser? Får du udtrykt dig selv? Ved du hvad du brænder for?
Er du nysggerig? Har du mod på at gå på opdagelse i dig selv, og få mulighed for fordybelse, selvrefleksion og udvikling?

I denne gruppe vil du møde andre kvinder, der ligesom du ønsker at udvikle sig, finde sin livsglæde og lære sig selv at kende her midt i livet.

 

INDHOLD PR. MØDEGANG
Kort meditation

Runde, hvor vi følger op på, hvad der rører sig i hver især lige nu.

Oplæg til gruppen 

Praktiske øvelser omkring aftenens emne og deling af vores viden i gruppen og støtte hinanden, der hvor vi er.

Vi slutter af med at høre et kort stykke musik.

 

ANTAL I GRUPPEN

Gruppen består af 4-6 deltagere.

MØDEGANGE

Vi mødes 6 gange fra kl. 19-21,30.

Datoer forår 2021 - kommer senere.

Der vil være kaffe og the i en kort pause.

 

PRIS

Prisen for alle 6 gange er 2.250 kr. Ved tilmelding betales et depositum på 500 kr. resten betales 30 dage før opstart. Tilmelding er bindende og pengene gives ikke retur, med mindre gruppen aflyses.

 

FORUDSÆTNINGER

For at få optimalt udbytte og af respekt for gruppen bedes man møde til tiden. Telefonerne skal være helt slukkede og man bliver tiden ud. Da det er sårbart og til tider nyt og grænseoverskridende at dele ud af sit inderste, vil det af hensyn til hinanden være optimalt at deltage alle gangene.

Det er vigtigt at udvise rummelighed og respekt for hinandens forskelligheder, ikke at komme med gode råd, men at rumme hinanden, der hvor vi er lige nu. Den fortrolighed og det, der tales om i gruppen, skal respekteres og blive i gruppen.

Tilmeld dig nu
Tilmeld dig på mail info@terapisilkeborg.dk eller telefon 21 38 56 57.

Du bedes skrive lidt om dig selv, og hvad der har fået dig til at tilmelde dig.

Er du i en sårbar periode i dit liv, så lad os tage en snak, om du er klar til at indgå i en gruppe, eller det måske vil være bedre med 1 til 1 sessioner først.

Jeg vil glæde mig til at møde dig og hjælpe dig videre på din vej.

I min psykoterapi behandler jeg alle dine oplysninger fortroligt – også dem du afgiver her på siden. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Det er ok med mig!” accepterer du brugen af cookies.