Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Som kunde hos Psykoterapeut Anne Bäcklund betror du mig dine oplysninger, og jeg gør mit yderste for at sikre, at disse beskyttes i overensstemmelse med Databeskyttelsesloven.

 

Ejeroplysninger:

Virksomhedsnavn: Psykoterapeut Anne Bäcklund

Adresse: Søholt Allé 9, 8600 Silkeborg

CVR-nr.: 36168986

Tlf.: +45 21 38 56 57

E-mail: info@terapisilkeborg.dk

 

COOKIEPOLITIK

Hvad er cookies?

Cookies er små datafiler, som gemmer sig i din browser på din computer, tablet, smartphone eller lignende, når du besøger en hjemmeside. Cookies gør, at hjemmesiden kan genkende dig – ikke som bruger, men din færden på hjemmesiden. Det betyder, at cookies kun registrerer din færden på siden, og kan holde styr på, hvilke sider du sidst har besøgt, samt hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap.

Cookies hjælper mig med at få et indblik i dit besøg, så jeg løbende kan forbedre og optimere din oplevelse på hjemmesiden og øge min service.

Hvilke typer cookies bruger jeg?

Når du besøger Psykoterapeut Anne Bäcklunds hjemmeside (www.terapisilkeborg.dk), indsamles tre typer af informationer om din brug af hjemmesiden:

  1. Jeg anvender statistikcookies til at få et indblik i, hvordan du bruger hjemmesiden, herunder hvilke sider du besøger, hvor lang tid du bliver på siden etc. Disse informationer bliver anvendt til at optimere min hjemmeside i forhold til design, brugervenlighed og effektivitet.
    Google Analytics er en af de statistikcookies, jeg anvender, til at registrere antal af besøg og klik på min side, så jeg kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse, når du besøger min hjemmeside.

 

  1. Jeg anvender personaliserede trackingcookies, der følger din færden på hjemmesiden. Disse oplysninger bruger jeg til at kunne vise dig relevant indhold på hjemmesiden baseret på din færden. De personaliserede cookies kommer til udtryk ved, at hjemmesiden eksempelvis kan målrette artikler og indhold til dig baseret på det, du lige har set på.

 

  1. Jeg anvender desuden markedsføringscookies, som er baseret på din færden på min hjemmeside. Disse cookies fungerer på den måde, at du bliver præsenteret for relevant indhold andre steder på internettet, som relaterer sig til det, du har læst på min hjemmeside.


Sådan administrerer og sletter du cookies

Du har altid mulighed for at afvise cookies på din computer eller mobile enhed ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Du skal dog være opmærksom på, at der vil være mange funktioner og services, som du ikke kan gøre brug af, hvis du afviser cookies.

Du kan finde en guide til, hvordan du sletter dine cookies i de forskellige browsere og smartphones herunder:

 

PRIVATLIVSPOLITIK

Nedenfor beskriver jeg, hvilke informationer jeg indsamler, hvordan disse anvendes og til hvilket formål. Udover at beskrive, hvordan jeg behandler dine personoplysninger, beskriver jeg også dine rettigheder, og hvor du skal henvende dig, hvis du har spørgsmål etc.

Det er vigtigt for mig, at du oplever den højeste grad af gennemsigtighed og tryghed og ikke oplever overraskelser i forbindelse med registrering af dine persondata.

Har du spørgsmål omkring min behandling af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte mig.

 

Dataansvarlig

Nedenstående virksomhed er dataansvarlig og indsamler, behandler og passer på dine data.

Psykoterapeut Anne Bäcklund
Søholt Allé 9
8600 Silkeborg
CVR: 36168986

Tlf.: +45 21 38 56 57

E-mail: info@terapisilkeborg.dk

Web: www.terapisilkeborg.dk

 

Indsamling af persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det gælder både informationer, der indsamles automatisk via min hjemmeside, og informationer, som du selv afgiver til mig.

Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies eller kontakte mig via kontaktformularen, mv.

Nogle af de persondata, som indsamles automatisk, når du accepterer brug af cookies, er:

  • Din IP-adresse
  • Din browserversion og computerens styresystem
  • Det land, hvorfra du har tilgået min hjemmeside
  • Dato og tidspunkt for dit besøg på min hjemmeside
  • Sider, som du har set på, under dit besøg på hjemmesiden

Ingen af disse informationer kan relateres direkte til dig som person, men kun til din computer. Formålet med denne indsamling af informationer er udelukkende at registrere besøgstrafikken på hjemmesiden, så jeg kan optimere min hjemmeside med afsæt i disse informationer.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende en mail til mig på info@terapisilkeborg.dk.

 

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af sammenhængen, indsamler jeg forskellige persondata, når jeg er i kontakt med dig.

Jeg behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Besvare henvendelser vedr. individuelle terapiforløb og gruppeterapi
  • Planlægning og udarbejdelse af personlige terapiforløb
  • Markedsføring

Eksempler på data, jeg indsamler om dig, kan være:

  • Dine kontaktoplysninger. Afhængig af, hvilken forbindelse det er i, kan det f.eks. være navn, telefonnummer, e-mailadresse, mv.
  • Personlige oplysninger. Afhængig af forløbet kan det være oplysninger som for eksempel familieforhold, dit mentale helbred, økonomi, sociale problemer og andre private forhold.
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik.

Oplysningerne indsamles direkte fra dig. Størstedelen af ovenstående personoplysninger behandler jeg i forbindelse med dit terapiforløb hos mig. Oplysningerne er i denne sammenhæng nødvendige for, at jeg kan tilbyde dig personligt tilpasset terapi.

 

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, vil det ikke være muligt for mig at tilbyde et individuelt tilpasset terapiforløb til dig, da jeg ikke kan tilbyde dig en meningsfuld behandling uden dine oplysninger.

 

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Jeg deler selvfølgelig kun dine persondata, når det er nødvendigt. Når jeg deler dine persondata, gør jeg det for at give dig den bedst mulige oplevelse af terapiforløbet.

I forbindelse med min behandling af dine personoplysninger, bliver dine data tilgængelige for tredjeparter. Tredjeparter er f.eks. virksomheder, der leverer mit økonomisystem, marketingtjenester der agerer på dine vegne i forbindelse med kommunikation og administration af meddelelser, samt IT-relaterede tjenester, herunder vedligeholdelse og opbevaring af data. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med mine instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

 

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng jeg behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål, som de er indsamlet til, og vil derefter blive slettet.

 

Rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med, samt hvordan jeg behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå jeg behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til: 

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K

Telefon: 33193200

E-mail: dt@datatilsynet.dk

Web: https://www.datatilsynet.dk/

Du kan læse mere om klagevejledning på Datatilsynets hjemmeside.

Som psykoterapeut behandler jeg alle dine oplysninger fortroligt – også dem du afgiver her på siden. Jeg anvender udelukkende cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden og til at understøtte markedsføringen af mine ydelser.

Ved at fortsætte på siden eller klikke ”Det er ok med mig!” accepterer du brugen af cookies.